Smart Rent Solutions Iași îți vine în ajutor cu servicii de închiriere pentru echipamente de construcții

Smart Rent Solutions oferă echipamente și utilaje de constricții în regim de închiriere pe teritoriul municipiului Iași, pe toată perioada anului. Echipamentele pot fi livrate la adresa dorită și pot contribui la îmbunătățirea proceselor de construcție de nenumărate tipuri.

Utilaje performante, livrate în cel mai scurt timp

Smart Rent Solutions (SRS) este una dintre companiile dedicate eficientizării construcțiilor de imobile din municipiul Iași și din împrejurimi. Astfel, SRS oferă servicii de închiriere pentru diverse utilaje și echipamente de construcții la prețuri competitive.

Unul dintre cele mai importante produse disponibile în cadrul Smart Rent Solutions este un buldoexcavator CASE 580SV. Acesta este unul dintre cele mai performante modele de pe piață, fiind de asemenea prevăzut cu un picon și trei cupe cu dimensiunile de 300 mm, 600 mm, respectiv 900 mm.

Serviciul de închiriere buldoexcavator în Iași și împrejurimi este ideal pentru diverse lucrări pe șantier, cum ar fi deszăpezire, spargere și piconare, transportul materialelor, decopertarea și nivelarea terenurilor, sau săpături pentru fundații și șanțuri. De asemenea, dat fiind faptul că ne aflăm deja în plin sezon rece, buldoexcavatorul oferit de SRS este ideal inclusiv pentru deszăpezire.

Echipamente de construcții durabile și eficiente

Smart Rent Solutions oferă, de asemenea, diverse echipamente de construcții, cum ar fi popi metalici, plăci de cofraje, sau schele metalice. Fiecare dintre acestea este mai mult decât necesar în timpul construcției unui imobil, iar SRS garantează calitatea și durabilitatea echipamentelor oferite.

Popii metalici sunt ideali și recomandați pentru susținerea temporară a pereților sau a planșeelor. De asemenea, aceștia pot fi utilizați pentru a susține sistemele de cofrare. Popii metalici contribuie semnificativ la o bună desfășurare a procesului de construcție și la realizarea unui produs final rezistent în timp.

Schelele metalice se numără printre cele mai populare echipamente de construcții și pot fi parte a diverse lucrări, inclusiv izolația pereților sau construirea și recondiționarea fațadelor. Acestea trebuie, de asemenea, să contribui la crearea unui mediu de lucru sigur pentru echipa de proiect, iar Smart Rent Solutions oferă asistență specializată pentru a verifica echipamentele și pentru a se asigura de buna funcționare a acestora.

Plăcile de cofraje sunt recomandate pentru susținerea planșeelor în timpul execuției acestora, iar utilizarea lor poate duce la rezultate finale mai durabile și cu o calitate mai ridicată. SRS asigură transportul plăcilor de cofraje și a tuturor produselor disponibile, iar prețul de închiriere a utilajelor și echipamentelor diferă în funcție de perioada totală de închiriere pentru fiecare în parte.

Despre Smart Rent Solutions

Smart Rent Solutions (SRS) este o companie care oferă servicii de închiriere a echipamentelor și utilajelor de construcții atât pe suprafața municipiului Iași, cât și în împrejurimi. Produsele oferite de SRS sunt verificate constant, astfel compania garantând pentru calitatea acestora și siguranța echipei de proiect care le folosește.

Serviciile de închiriere au tarife competitive care pot fi modificate în funcție de perioada pentru care se dorește închirierea unui anumit utilaj sau echipament. De asemenea, Smart Rent Solutions asigură livrarea rapidă a produselor.

Solicită o ofertă pentru închiriere

Pentru a afla mai multe despre SRS și serviciile oferite, poți solicita o ofertă prin intermediul website-ului oficial Smart Rent Solutions sau poți contacta echipa SRS la 0748 558 562.

Distribuie articolul pe social media