Top 5 Școli Auto din Iași

Îți dorești să obții permisul de conducere pentru categoria B, dar nu știi ce școală de șoferi din Iași să alegi din cauza numărului lor foarte mare?

Dacă răspunsul tău este da, atunci acest articol îți va veni în ajutor. În următoarele rânduri îți voi prezenta un top cu 5 școli auto din Iași. Acest top este bazat pe anii de activitate a școlii, flota auto, dar și pe recenziile foștilor elevi.

La finalul acestui articol vei putea lua o decizie asupra școlii pe care vrei să o urmezi și vei fi gata să îți pregătești dosarul de înscriere.

1. Școala de Șoferi Autonastase

A fost înființată în anul 2009 având ca principal obiectiv siguranța rutieră. Disciplina în trafic trebuie invațată înca de pe băncile școlii, de aceea profesorii și instructorii de la Scoala de Șoferi AUTONASTASE pun foarte mare accent pe conduita preventivă și pregatirea temeinica teoretică și practică a cursanților.

Flota auto a acestei școli constă în următoarele 5 modele: Volkswagen Golf 8, Audi A3, Toyota Yaris-cutie automată, Volkswagen ID3-cutie automată și Tazzari Electric pentru adolescenții nerăbdători.

Iată și câteva recenzii de la persoanele care au beneficiat de serviciile acestora:

Sunt extrem de mulțumit de școala de șoferi Autonastase la care am ales să mă înregistrez. Instructorul Maidaniuc Gabriel este foarte profesionist și răbdător, oferindu-mi încredere și îndrumare constantă. Mașina în care fac orele de șofat este nouă și modernă, ceea ce face experiența mea de învățare mai plăcută și mai confortabilă. Recomand cu încredere Autonastase pentru școală de șoferi!”

“O experienta foarte placuta, cu un instructor care da dovada de profesionalism, si cu ajutorul caruia am reusit sa obtin permisul de conducere din prima . Ii mulțumesc Domului Grosu Ciprian si recomand cu caldura tuturor celor care vor sa isi creasca sansele pentru obtinerea permisului de conducere!”

“O școală de șoferi excepțională! Domnul instructor Fînaru un om de nota 10, răbdător și profesionist. Va mulțumesc enorm!”

După cum probabil poți vedea, foștii elevi iubesc șoferia datorită instructorilor bine pregătiți și care își îndrumă elevii spre succes. Pentru mai multe detalii despre această școală, poți accesa website-ul lor: https://www.autonastase.ro/

2. Școala de Șoferi Auto Prim Test

Ceva mai tânără în ale pregătirii cursanților pentru examenul auto, școala Auto Prim Test, a fost înființată în anul 2018, însă acest lucru nu este un factor decisiv pentru profesionalismul și eficacitatea acesteia.

Această școală au un parc auto ceva mai extins, flota lor auto constând în următoarele modele: Peugeot 208 GT Line Automată, Volkswagen Golf 8 Automată, Renault Clio 2020 dCi 85, Volkswagen Golf 7 TDI, Volkswagen Polo 2018 TDI, Volkswagen Polo 2017 1.4 TDI și Volkswagen Polo 2017 1.4 TDI.

Întreprinderea oferă diferite pachete promoționale în funcție de lună, de asemenea prezintă și opțiuni tarifare pentru elevi și studenți. Ele pornesc de la 2450 de lei pentru elevi și studenți și ajung până la 2750 de lei pentru cursurile pe mașină cu cutie automată, oferta standard este de 2650. Trebuie menționat că taxele pot fi plătite în două rate, iar dacă ai noroc cand te înscrii să fie în vigoare o ofertă a lunii. Acestea le poți accesa pe site-ul școlii https://autoprimtest.ro/

La un search pe google poți găsi recenziile cursanților mulțumiți de serviciile primite. Iată câteva dintre ele: “Cea mai buna scoala de soferi din Iasi! Detine o flota de masini noi si o sala de curs performanta, unde orele de legislatie chiar sunt tinute cu seriozitate si disciplina. Am fost admis din prima, desi am sustinut probele in Galati, in primul rand datorita mediului de invatare creat de dl. instructor Sorin Mihai. Toate greselile mi-au fost indreptate cu rabdare, intr-un mod calm si respectuos. RECOMAND!!!”

“ Oameni de treabă, sociabili, mereu în ajutorul cursanților, tot respectul pentru devotamentul și munca depusă pentru viitorii șoferi”

“Oameni profesionisti, sociabli, plini de rabdare si devotament in tot ceia ce fac, Bravo”

  • Auto Express Drive

Aceasta este o școală auto unde ești îndrumat de către o echipă de instructori foarte bine pregătiți, cu experiență în acest domeniu și care te vor ajuta să obții permisul de conducere mult dorit și să dobândești încredere în abilitățile tale de șofer.

Flota auto a acestora este formată din următoarele 4 modele: BMW 118D, Audi A3, Audi A1 și Volkswagen Golf 6.

Dacă încă ai nevoie de convingere, uite câteva dintre opiniile elevilor care au terminate cursurile aceste școli cu succes: Il recomand pe domnul instructor Marian Ionescu. Un instructor profesionist care m-a ajutat sa iau carnetul din prima.”

“Recomand Auto Express Drive! Seriozitate , profesionalism și multă răbdare cu elevii neîncrezători !”

“Cei mai buni instructori auto din iasi,aici ii gasiti! Rabdarea,calmul,profesonalismul,devotamentul sunt doar unele din calitatile care ii definesc!! Ii multumesc,doamnei instructor Cristina Ionescu pentru radare si incurajare!! Admisa datorita ei! 3 :?‡÷ ._½ fi . Va recomand cu maxima incredere,sanse mari de promovare de la prima examinare!”

4. Auto Criss Driver

A învață să conduci e un moment important din viață, de aceea e și mai important să alegi școala potrivită. Cu o vechime de peste 10 ani Auto Criss Driver, cu o rata de promovare de 37% pe anul 2022, poate fi opțiunea potrivită pentru tine.

Opiniile foștilor elevi vorbesc pentru această școală:

“Recomand cu drag școala Auto Criss! Orele teoretice au fost pe înțelesul tuturor, iar orele practice au fost explicate de domnul instructor cu răbdare și blândețe. Dacă ar fi să descriu într-un cuvânt școala Auto Criss ar fi PROFESIONALISM!!!”

“Am reușit să învăț ce înseamnă conduita preventivă, cum să pun în valoare informațiile învățate la orele de legislatie și cum să procedez în trafic in cadrul orelor de condus.

Mulțumiri instructorilor și școlii Auto Criss!!”

“Cea mai profesionala scoala auto din Iasi. Recomand !!”

Dacă dorești să contactezi această școală o poți face pe pagina lor de facebook:https://www.facebook.com/autocriss?locale=ro_RO

5. Școala de Șoferi Auto KARLY

Cei de la AUTO KARLY pun siguranța conducătorului auto pe primul loc. Datorită acestui lucru, ei asigură cursanților lor pregătirea necesară obținerii permisului auto, aceștia sunt îndrumați în permanență de instructori cu experiență, calmi și răbdători. De asemenea, flota auto este una performantă și sigură. Formată din: Mitsubishi ASX, cutie automată; VW POLO model 6R, diesel; VW POLO model 2021, diesel; VW Golf 7, diesel; Toyota Aygo, diesel; Audi A2, diesel; Mercedes A Class, diesel; VW POLO model 9N, diesel.

Este important de menționat că tarifele includ toate serviciile necesare și pot fi plătite în rate! Când vei arunca o privire pe pagina lor de facebook (https://www.facebook.com/AUTOKARLY?locale=ro_RO), vei găsi mesajele pozitive ale cursanților, cum ar fi:

“Recomand cu încrede scoala Auto Karly, instructori dedicați și profeioniști! Cu ei reușita este garantată!”

“O scoala serioasa! Recomand pe instructorul Cristian Crang. Are multa rabdare, ofera explicatii clare, este intelegator si foarte atent in cadrul sedintelor. Totodata am fost ajutata de nenumarate ori de secretariat sa-mi pregatesc dosarul.”

“Recomand cu căldură această școala de șoferi ! Secretariat amabil si dedicat , mașini destul de noi si puse la punct. Instructorul Ionuț Bișoc este un om extraordinar, calm, răbdător care te învață sa faci fata atât examenului cât si pe termen lung ! #Recomand!”

După acest articol, sperăm că îți va fi mai ușor să alegi o școală de șoferi din Iași.

Distribuie articolul pe social media
Antonia
Antonia

Povestitoare pasionată de ceea ce face. Dorința de a învăța pe cineva un lucru folositor mă conduce să încerc lucruri noi pentru a dobândi cele mai bune skill-uri în viață. Momentan la început de drum în ale scrisului.

Articles: 5