Top 4 Saloane Epilare Definitiva din Iași

Toată lumea vrea să arate bine! Ce poate să ne strice imaginea și dispoziția mai tare decât părul crescut  în zone nedorite ale corpului. Fie că este pe picioare, pe față, pe spate, inghinal sau în zona axilei, părul este considerat  un inconvenient al corpului nostru. Încă din cele mai îndepărtate timpuri, oamenii au inventat diverse metode de îndepărtare a părului corporal. Dezavantajul acestor metode este acela că trebuie repetate regulat, pentru că indiferent de metoda aleasă părul continuă să crească.

Odată cu evoluția tehnologiei din secolul vitezei au apărut metode din ce în ce mai eficiente de îndepărtare a părului, iar cea mai revoluționară dintre ele este epilarea cu laser.

Auzim pe toată lumea în stânga și dreapta că viața li s-a schimbat după doar câteva ședințe de epilare cu laser, dar totuși cum funcționează ea?

Spre deosebire de epilarea clasică, unde părul este smuls din piele, dar foliculul rămâne și produce un nou fir de păr, în cazul epilării  progresive cu laser vorbim despre eliminarea definitivă a acestuia.

Astfel încât nu va mai fi produs un nou fir de păr. 

În acest articol, vei afla unde în Iași poți să beneficiezi de aceste servicii de la saloanele de top din oraș, cât mai aproape de casa ta.

Două lucruri care fac ca experiența epilării în Iași sunt calitatea superioară a serviciilor și profesionalismul angajaților. Cu această motivare în minte ți-am pregătit o listă de 4 clinici pentru epilare definitivă pe baza tarifelor tratamentelor și recenziilor clienților.

Primul salon în acest clasament este Halo Beauty Salon care are în dotarea sa unul dintre cel mai performant aparat de epilare definitivă, Elysion Pro. Prețurile pornesc de la undeva la o 190 de lei la femei și 170 de lei la bărbați până la 580, respectiv 850. Prețurile variază în funcție de zona corpurilor, iar dacă achiziționezi serviciile sub formă de pachet beneficiezi de reducere. Salonul este localizat în zona Copou.

Locație: Tudor Vianu 4

Pentru cei interesați, puteți accesa website-ul lor aici: https://halobeautysalon.ro/

Al doilea loc îl ocupă aBeauty Clinique, prezenți în mai multe orașe din România. Prețurile pentru epilare pornesc de la: 1.355 lei – brate total ; 1.336 lei – picioare total; 759 lei – pometi/obraji; 2.681 lei – pectorali barbati. Review-urile de pe pagina clinicii vorbesc despre servicii premium oferite de această clinică. Clienții spun că au fost impresionați de aparatura performantă, de tratamentele adaptate în funcție de pacient, de personalul comunicativ și răbdător, ce pun în prim plan nevoile oamenilor.

Locație:Exclusive Residence, Strada Petre Andrei 28

Mai multe detaliile despre serviciile acestei clinicii le puteți găsi pe site-ul lor:https://www.abeauty.ro/

Următorul salon din topul nostru este Expert Body Care. Atmosfera relaxantă și tratamentele de ultima oră sunt menite să le ofere clienților o experiență de neuitat și un aspect exact cum și-au dorit. Ședințele de epilare definitivă se realizează cu e-light, varianta superioară IPL-ului, care oferă mai multă eficientă în eliminarea firelor de păr nedorite de pe corp. Tehnologia de ultimă generație se îmbină foarte bine cu buna pregatire si cu experiență în domeniu a specialistilor.

Prețurile pentru epilare definitiva e-light sunt următoarele: pentru zona mica – 60 de lei; pentru zona mijlocie – 130 de lei; zona mare – 200 de lei, iar pentru picioare (integral) – 270 de lei.

Salonul se bucură de apreciere în rândul clienților, judecând după review-urile pozitive din mediul online.

Locație:  Str. Moara de Vant 163B

Pentru achiziționarea pachetelor, puteți contacta clinică la https://expertbodycare.ro/

Ultimul dar nu și cel din urmă din acest clasament este Royal Beauty Center. Printre tratamentele puse la dispoziție se numără și cele de epilare definitivă, ce se realizează cu un aparat performant – Power Pulse. Tarifele pentru epilarea definitivă cu IPL variază în funcție de zonele tratate, astfel: fata (complet) – 200 lei/ ședința; picior complet – 350 lei/ședința; axila – 120 lei; iar o ședința de epilare definitiva cu IPL full body costa 1.800 de lei. Serviciile pentru acest salon sunt foarte buna, judecând după review-urile clienților acestui centru.

Locație:  Strada Moldovei 26-28

Pentru mai multe detalii despre acest centru, cum ar fi locația sa și celelalte servicii  oferite de acesta, le puteți afla de pe site-ul lor: https://www.royalbeautycenter.ro/

Serviciile de epilare definitivă din Iași sunt descrise de clienți drept profesioniste. Saloanele ce oferă astfel de tratamente sunt numeroase si au făcut investiții în aparatură de ultimă generație, ce asigură ședințe de epilat scurte, dureroase și eficiente.

Toate centrele de înfrumusețare pe care ți le-am prezentat în acest articol au review-uri appreciative într-o foarte mare masură.

Distribuie articolul pe social media
Antonia
Antonia

Povestitoare pasionată de ceea ce face. Dorința de a învăța pe cineva un lucru folositor mă conduce să încerc lucruri noi pentru a dobândi cele mai bune skill-uri în viață. Momentan la început de drum în ale scrisului.

Articles: 5