Cazare Iași – Top 5 hoteluri și 5 pensiuni din Iași

Fie că doriți să fugiți de stresul cotidian, să faceți o vizită unor rude sau prieteni, vreți să vizitați Iașiul sau pur și simplu căutați o locație excelentă unde să vă petreceți sărbătorile, Iașiul este alegerea cea mai potrivită pentru oricare dintre acestea iar noi vă sărim în ajutorul și vă oferim top 5 hoteluri și 5 pensiuni care de care mai fabuloase.

Viața culturală a acestui oraș istoric este bogată și cu siguranță cei care o vizitează ajung să acumuleze un bagaj de informații nemaipomenite. Turiștii care decid să petreacă câteva zile în Iași nu trebuie să omită o vizită la faimosul Ateneu din Iași, Muzeul Literaturii Române, cât și la Filarmonica de Stat Moldova și Teatrul Național ”Vasile Alecsandri”.

Fiind unul dintre cele mai mari și mai populate orașe din România, Iașiul are un istoric nemaipomenit. Toți cei care ajung în acest loc pleacă cu numeroase amintiri, cunoștințe despre literatura, istoria și cultura românească.

Debutăm cu primele 5 hoteluri de pe lista noastră: Pleiada Boutique Hotel & Spa, Prestige Hotel, Grand View Hotel & Suites Copou, Ramada Iași City Center și Hotel Ildis.

De la 5 până la 3 stele, fiecare hotel vine cu un pachet deosebit pentru oaspeții săi și multiple facilități care să le ofere confort și o ședere liniștită.

Top 5 Hoteluri care oferă Cazare în Iași

Pleiada Boutique Hotel & Spa

Una dintre cele mai impresionante și exclusiviste locații din Iași. Hotelul Pleiada se mândrește cu o locație apropiată de centrul orașului, o zonă liniștită și numai bună de relaxare. Unicul hotel de 5 stele din regiune oferă camere cu vedere la minunatul oraș, la grădina superb amenajată sau cu vedere la puncte de atracție.

Pe lângă terasa hotelului, centrul de conferințe și sala de fitness, un restaurant extraordinar cu mâncăruri tradiționale și internaționale atent alese, este pus la dispoziție împreună cu zone pentru fumători și nefumători.

Locație: Șoseaua Bucium nr. 18; la 7 km de gara Iași și la 10 km distanță de Aeroportul Internațional Iași

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 743 lei

Cele mai apreciate facilități al acestei locații au fost transferul gratuit de la și/sau la aeroport, camerele pentru nefumători, WiFi gratuit, centrul de wellness, spa-ul, restaurantul cu mic dejun excelent, room service și dotarea tuturor camerelor cu aparat de cafea și ceai.

Notă booking: 8,9

GRAND VIEW Hotel & Suites Copou

Situat la periferia orașului, la 6,4 km de oraș, într-un loc liniștit și rezervat pentru cei care doresc să fie mai retrași.

Hotelul dispune de camere cu aer condiționat, birou, ibric electric și minibar, televizor cu ecran plat. În împrejurimi se află Muzeul Mihail Sadoveanu, Grădină Botanică din Iași, Casa Culturală Mihai Ursachi.

Locație: Aleea Mihail Sadoveanu no 61

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 505 lei

Cele mai apreciate facilități: transfer de la și/sau la aeroport, camere pentru nefumători, restaurant, room service, parcare gratuită, WiFi gratuit inclus, sală de fitness, bar, aparat de preparare a ceaiului/cafelei în toate camerele și mic dejun fabulos.

Notă booking: 9,5

Prestige Hotel

Cu o locație excelentă și cu scorul de 9,3 dat de cuplurile care și-au petrecut un sejur aici, Hotelul Prestige se află la mai puțin de 200 m de faimosul Parc Copou.

Proprietatea pune la dispoziție o parcare privată, camere pentru nefumători, terasă și chiar și balcon.

Familiile se pot bucura fără nici o grijă de zona de lounge a hotelului care servește zilnic un mic dejun gratuit ce include produse de patiserie, mezeluri, dulciuri, gem, cafea și ceai.

Unitățile de cazare includ pe lângă băile private și TV cu canale prin cablu, precum și WiFi gratuit, aer condiționat și acces cu cardul.

Locație: Strada Titu Maiorescu, Nr. 1

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 329 lei

Cele mai apreciate facilități: camerele pentru nefumători, camerele de familie, parcarea gratuită, facilități pentru persoanele cu dizabilități, WiFi-ul și micul dejun foarte bun.

Notă booking: 9

Hotel Ildis

Situat în vecinătatea Parcului Copou, proprietatea dispune de parcare gratuită, terasă și balcon. Un loc modern și dotat cu aer condiționat, uscătoare de păr în fiecare cameră și produse de toaletă gratuite.

Palatul Culturii, Grădina Botanică, mall-ul Palas și Muzeul Mihail Sadoveanu se află la distanță ce se poate parcurge printr-o scurtă plimbare.

Locație: Str Muntenimii nr 7

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 292 lei

Cele mai apreciate facilități: restaurantul, WiFi gratuit, Parcare gratuită, camere pentru familie și nefumători, mic dejun, facilități pentru persoane cu mobilitate redusă

Notă booking: 8,7

Ramada Iași City Center

Aflată în inima orașului, Ramada City Center se află la doar 15 minute de aeroport cu un restaurant nemaipomenit pentru prânz și cină, Restaurant Cosmopolitan.

O varietate largă de săli de conferințe cu dotări full pentru cei aflați într-o vizită profesională.

În vecinătatea acestui loc minunat se găsețte Palatul Culturii, Biserica Trei Irerahi, Teatrul Lucefărul și multe alte atracții turistice.

Locație: Strada Grigore Ureche, Nr. 27

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 433 lei

Cele mai apreciate facilități: camerele pentru nefumători, camerele de familie, parcarea gratuită, facilități pentru persoanele cu dizabilități, WiFi-ul și micul dejun foarte bun, room service, camere de familie.

Notă booking: 9

Pe lista de pensiuni veți găsi locuri special alese, care să vă încânte privirile prin vastele facilități de care dispun.

Top 5 Pensiuni care oferă Cazare în Iași

Pensiunea Crystal

O pensiune elegantă, modernă, situată la marginea orașului la doar 5 km de Parcul Copou, la 2km de Grădina Botanică și de Muzeul Mihail Sadoveanu. Cazarea dispune de terasă, camere cu balcon, încălzire și zonă de luat masa. Pensiunea oferă servicii de menaj zilnic, închirieri auto și check-in/check-out privat.

Locație: Str.Rediu

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 252 lei

Cele mai apreciate facilități: Camere pentru nefumători, WiFi gratuit inclus, Bar.

Notă booking: 8,7

Pensiunea Novis

O locație liniștită aflată la 6 km de centru orașului, Pensiunea Novis dispune de aer condiționat pentru zilele mai toride, un restaurant cu specific românesc, camere cu băi private, minibar și TV cu cablu.

Zona exterioară este amenajată cu un loc de joacă pentru copii, o grădină în incinta căreia se află un grătar și o terasă.

Camerele sunt cu vedere la curtea interioară, la grădină sau cu vedere la oraș, unde dispunând și de balcon.

Locație: Soseaua Bucium, Nr. 89

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 250 lei

Cele mai apreciate facilități sunt: camerele pentru nefumători și WiFi-ul gratuit inclus.

Notă booking: 8,1

Pension Garofița

În mijlocul unei pajiști relaxante, pe un teren de 5.000 de m2, se află această proprietate înconjurată de natură, de o grădină superbă cu terasă și grătar. WiFi-ul este gratuit împreună cu parcarea și locația acceptă și animale de companie.

Camere sunt modeste cu băi private, dotate cu uscătoare de păr, prosoape, extinctoare și alarmă de fum. Oaspeții se pot relaxa și în living-ul care dispune de un șemineu și salon de nefumători.

Locație: Sos.Barnova 101B

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 242 lei

Cele mai apreciate facilități: Camerele pentru nefumători și camerele de familie, WiFi Gratuit inclus, Parcare gratuită, Barul și micul dejun fabulos.

Notă booking: 8,5

Casa Mărguța

Pensiunea Casa Mărguța se află în centru minunatului oraș, o pensiune de 3 stele pusă la dispoziție de o gazdă primitoare. Camerele sunt extrem de dotate, cu vedere la oraș, patio și băi care dispun de articole diverse.

Oaspeții se pot bucura de împrejurimi care dispun de atracții turistice precum Palatul Culturii, Parcul Teatrului Național, Parcul Junimea și Copou, multiple restaurante și cafenele.

Locație: Strada Iancu Bacalu Nr 39

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 149 lei

Cele mai apreciate facilități: Camerele pentru nefumători și camerele de familie, WiFi Gratuit inclus, Parcare gratuită.

Notă booking: 9,0

Villa Grande

În imediata vecinătate a Cramelor Dacilor, Atlantis și Marea Sinagogă din Iași, se află această locație uimitoare care oferă parcare gratuită, TV prin cablu, minibar, servicii de călcătorie și spălătorie.

Camerele sunt cu vedere la oraș, dotate cu lenjerie, băi private, iar în curte se găsește o terasă unde oaspeții se pot relaxa și spre care au vedere de la cameră.

Pensiunea dispune și de mic dejun în cameră, detectoare de fum și cel mai important, un personal amabil, prompt.

Locație: Calarasi 14

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 270 lei

Cele mai apreciate facilități sunt: Camere pentru nefumători, WiFi gratuit inclus, Bar, Restaurant, Camerele de familie, Room service, Mic dejun bun.

Notă booking: 8,0

Cu siguranță Iașiul este orașul potrivit în care să vă petreceți o scurtă vacanță și având aceste minunate cazări suntem siguri că am reușit să vă convingem că este alegerea corectă. Varietatea de proprietăți care vă stau la dispoziție și atracțiile turistice ale acestui oraș vor face din călătoria voastră una splendidă, tânjind să vă reîntoarceți.

Distribuie articolul pe social media