Top 11 Pensiuni din Iași

Pentru familiile sau grupurile de prieteni care doresc să petreacă puțin timp în această comoară bine păstrată și să se simtă ca acasă, să aibă parte de comoditate, un loc amenajat cu o curte interioară și o terasă unde să se relaxeze, hoteluri din Iași sau pensiunile din municipiu sunt cele mai potrivite. În cele ce urmează, am pregătit o listă a celor mai frumoase și dotate pensiuni de 3 stele din Iași.

Casa Oana

O cazare modestă care se află la doar 1 km de centrul orașului, oferă un exterior amenajat cu o grădină, o terasă și parcare gratuită. Camerele sunt dotate cu TV prin cablu, băi private iar pentru cei care vin în vacanță cu copii, pensiunea dispune de camere de familie.

O locație excelentă, aproape de Marea Sinagogă din Iași, Palatul Culturii și Braustein, și un magazin alimentar la 50 de metri de proprietate.

Locație: Nicolae Beldiceanu nr 2

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 189 lei

Cele mai apreciate facilități ale acestei cazări

  • Camere pentru nefumători
  • Camere de familie
  • WiFi rapid gratuit
  • Parcare gratuită
  • Mic dejun fabulos

Notă booking: 8,4

Pensiunea Novis

O locație liniștită aflată la 6 km de centru orașului, Pensiunea Novis dispune de aer condiționat pentru zilele mai toride, un restaurant cu specific românesc, camere cu băi private, minibar și TV cu cablu.

Zona exterioară este amenajată cu un loc de joacă pentru copii, o grădină în incinta căreia se află un grătar și o terasă.

Camerele sunt cu vedere la curtea interioară, la grădină sau cu vedere la oraș, unde dispunând și de balcon.

Locație: Soseaua Bucium, Nr. 89

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 250 lei

Cele mai apreciate facilități sunt: camerele pentru nefumători și WiFi-ul gratuit inclus.

Notă booking: 8,1

VIV Rosetti

Un complex de servicii hoteliere, modern care se află la 5 minute de parcul Copou, Universitatea A.I. Cuza și în apropierea Muzeului Mihail Sadoveanu.

Un loc excelent care are o grădină spațioasă și terasă, și cu camere care au vedere la aceste două facilități.

Locație: Bulevardul Constantin Alexandru Rosetti

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 150 lei

Cele mai apreciate facilități: WiFi gratuit, Parcare gratuită, camere pentru familie și nefumători, bar.

Notă booking: 8,9

Cazare Plopii fara Soț

Cazare plasată într-o zonă liniștită și perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze în camerele amenajate cu grijă ce dispun de produse de igienă gratis, suport de haine, încălzire și izolare fonică. Locul dispune de un bar, o terasă și restaurant cu mese delicioase. La doar 750 de metri se află o cafenea.

Locație: Strada Plopii fără Soț 2F

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 280 lei

Cele mai apreciate facilități: restaurantul, Parcare gratuită, bar, Mic dejun excepțional, Camere pentru nefumători și de familie, room service

Notă booking: 8,2

Pensiunea Crystal

O pensiune elegantă, modernă, situată la marginea orașului la doar 5 km de Parcul Copou, la 2km de Grădina Botanică și de Muzeul Mihail Sadoveanu. Cazarea dispune de terasă, camere cu balcon, încălzire și zonă de luat masa. Pensiunea oferă servicii de menaj zilnic, închirieri auto și check-in/check-out privat.

Locație: Str.Rediu

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 252 lei

Cele mai apreciate facilități: Camere pentru nefumători, WiFi gratuit inclus, Bar.

Notă booking: 8,7

Villa Grande

În imediata vecinătate a Cramelor Dacilor, Atlantis și Marea Sinagogă din Iași, se află această locație uimitoare care oferă parcare gratuită, TV prin cablu, minibar, servicii de călcătorie și spălătorie.

Camerele sunt cu vedere la oraș, iar în curte se găsește o terasă unde oaspeții se pot relaxa.

Locație: Calarasi 14,

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 270 lei

Cele mai apreciate facilități sunt: Camere pentru nefumători, WiFi gratuit inclus, Bar, Restaurant, Camerele de familie, Room service, Mic dejun bun.

Notă booking: 8,0

Pension Garofița

În mijlocul unei pajiști relaxante, pe un teren de 5.000 de m2, se află această proprietate înconjurată de natură, de o grădină superbă cu terasă și grătar. WiFi-ul este gratuit împreună cu parcarea și locația acceptă și animale de companie.

Camere sunt modeste cu băi private, dotate cu uscătoare de păr, prosoape, extinctoare și alarmă de fum. Oaspeții se pot relaxa și în living-ul care dispune de un șemineu și salon de nefumători.

Locație: Sos.Barnova 101B

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 242 lei

Cele mai apreciate facilități: Camerele pentru nefumători și camerele de familie, WiFi Gratuit inclus, Parcare gratuită, Barul și micul dejun fabulos.

Notă booking: 8,5

Casa Boierească

O locație rustică, invăluită în natură și cu o grădină bogată, Casa Boierească dispune de camere cu băi private, lenjerii de pat, prosoape și vedere la grădină, oraș sau curtea interioară.

Micul dejun se poate servi de cei doritori, acesta fiind de tip bufet sau a la carte.

Bucătăria este dotată cu scaun înalt pentru copii, produse de curățenie, prăjitor de pâine și  numeroase ustensile de bucătărie.

Locație: Șoseaua Bucium nr.164,

Tariful mediu pe noapte (2 adulți): 221 lei

Cele mai apreciate facilități: Camerele de familie, WiFi Gratuit inclus, Parcare gratuită, Barul, Restaurantul și micul dejun.

Notă booking: 7,2

Numeroase locații care oferă confort și curți spațioase se găsesc în Iași. Locații deosebite unde puteți să vă petreceți zilele de concediu în natură, cu familia și prietenii, vă stau la dispoziție. Camere foarte bine dotate, amenajate cu atenție și grijă vă vor face să vă simțiți ca acasă. Grătarele din incinta pensiunii Garofița sau Novis sunt numai perfecte pentru a petrece o seară socială.

Fie că doriți să vizitați minunatele obiective turistice și culturale ale orașului sau să petreceți câteva zile de odihnă, pensiunile din municipiul Iași vă stau la dispoziție cu mult entuziasm și cu brațele deschise.

Despre Iași

Municipiul Iași se află în partea de est a țării pe afluentul Jijiei, Bahlui, fiind legendara ”urbe a celor 7 coline”, în 1691 fiind comparată de italianul Marco Bandini ca ”O nouă Romă”. Clima este un caracter continental pronunțat. Pentru cei care doresc să petreacă câteva zile de vară călduroase, o pot face fără nici o grijă, deoarece temperaturile pe timp de vară sunt ridicate.

Turișitii care vor să guste puțin din tradițiile și istoria românească, trebuie să viziteze pentru câteva zile Iașiul. ”Fiecare piatră vorbește un trecut” este citatul care descrie cel mai bine acest oraș al culturii și istoriei, prin numărul mare de case memoriale, monumente și muzee.

Un adevărat muzeu național prin comorile de istorie, educație și artă, Iași este orașul care nu trebuie să lipsească de pe lista de vizită a niciunui român sau străin. Turiștii care decid să petreacă câteva zile în Iași nu trebuie să omită o vizită la faimosul Ateneu din Iași, Muzeul Literaturii Române în incinta căreia case și muzee ale diferiților poeți se află bine prezervate, cât și la Filarmonica de Stat Moldova și Teatrul Național ”Vasile Alecsandri”, Muzeul Mihail Sadoveanu.

Mănăstirile cele mai minunate și deosebite care merită vizitate sunt: mănăstirea Galata, mănăstirea Frumoasa, ”Sf. Trei Ierarhi”, mănăstirea Golia cu un superb turn și mănăstirea Bucium.

Mai multe centre culturale străine au fost deschise cu ocazia reinstaurării regimului democratic: Institutul Francez, Centrul Cultural German, Britanic, Italian și al Americii Latine și Caraibelor.

Distribuie articolul pe social media